Bilde--Rekruttering
loader

Rekruttering

Ingen organisasjoner er like. Vi tilpasser oss og har alltid fokus på kundens behov.
Vi identifiserer og rekrutterer nøkkelpersoner som ledere og spesialister.

Vi bistår med å finne nye kolleger som er med på å bringe virksomheten fremover. Vi er nysgjerrige, vi tør å utfordre og vi stiller kritiske spørsmål for å sikre at ansettelsen styrker organisasjonen og tilfører verdi.

Vår oppgave er å skape det beste utvalget i hvert eneste rekrutteringsoppdrag for våre kunder!

Screening

Vil du effektivisere rekrutteringsprosessen, finne de beste kandidater, hindre feilansettelser, og samtidig spare tid og penger?
La oss håndtere screeningen av søkermassen og sikre at de beste kandidatene når fram til seleksjonsstadiet. Med en "shortlist" med de beste kandidatene som passer best til stillingsbeskrivelsen, vil du kunne prioritere å bruke tiden på de du helst vil møte.

Executive search

Å finne de riktige menneskene til virksomhetens øverste ledelse er avgjørende for å nå strategiske mål.

Grunnmuren i et godt søk er en grundig behovsanalyse i tillegg til å forstå visjon, strategi, organisasjon og kultur. Det er først når vi kjenner virksomheten godt at vi kan være en god rådgiver, og finne personen som har erfaring og ambisjon som påvirker din virksomhet direkte.

Search & selection

Med god kjennskap til stillingens forutsetninger, er det et omfattende arbeid å identifisere kandidater som oppfyller alle krav, har de egenskapene som kreves og som samtidig opplever stillingen som et spennende neste skritt i sin karriere.

Search er en metode vi kan, men det er vår brede erfaring og faglige dyktighet som er utslagsgivende for å gjennomføre den optimale ansettelsen.
Du vil raskt oppdage at vi er ærlige, grundige og at vi brenner for jobben vår. Det finnes ingen snarveier hvis du vil rekruttere de beste kandidatene med den rette kompetansen og egenskapene. Uansett om du søker etter en administrerende direktør, økonomisjef eller en strategidirektør er det rett kompetanse og egenskaper som skaper verdi i fremtiden for din virksomhet.

Med den rette balansen mellom search, annonsering, screening, vurdering, intervju, testing og referanser, sikrer vi at du får den best egnede kandidaten. Ved å ha et tydelig fokus på kandidatene sørger vi for at din virksomhet etterlater et profesjonelt og positivt inntrykk hos alle involverte i prosessen.
loader