Utvalge referanser

 • Vi har brukt Succedo med Åshild og Øyvind i flere rekrutteringsprosesser de siste to årene. Vi er meget godt fornøyd. Jeg opplever et tett og godt samarbeid, og solide prosesser, slik vi er vant med å jobbe med våre kunder. Jeg kan trygt anbefale å bruke Succedo som samarbeidspartner innen rekruttering.

  Normann Oftedal

  Daglig leder Formue, Region Rogaland

 • Succedo har vært og er en profesjonell partner og "sourcer" av oppdrag for meg siden 2010. Succedo er svært god på oppfølging av både kundene og konsulentene underveis, og de har god vurderingsevne og kompetanse i forhold til optimal match. Oppdragstaker holdes løpende informert underveis i oppdrag, og de er lydhør for synspunkter fra konsulentene. Deres nettverk er stort, og Succedo har alltid spennende oppdrag å tilby sine konsulenter. Succedos spennende reise og høye ambisjonsnivå, har kommet oppdragstakere til gode over de siste årene, og dette gjør det ekstra morsomt å være en del av teamet.

  Geir Arne Toftner

  Innleid konsulent/oppdragstaker, Honos Consulting AS

 • Succedo har bistått Hafslund med rekruttering og jeg kan anbefale de på det varmeste. Arbeidet som er lagt ned med å finne kritisk viktig kompetanse for våre utenlandske selskap i Sverige og Finland har vært av høy karakter. Jeg vil særlig fremheve Succedo sin evne til å sette seg inn i virksomheten og forretningsmodellen, og evnen til å utfordre og være med på å finne en egnet kravspesifikasjon, og til slutt dyktige kandidater. De er kommersielle og har en sunn balanse mellom analytisk og praktisk tilnærming.

  Tarjei Lie

  Konserndirektør Strategy, HR & ICT Hafslund ASA