SUCCEDO
© SUCCEDO 2017 All rights reserved kontakt@succedo.no
Vår oppgave er å finne de riktige menneskene i hvert eneste rekrutteringsoppdrag.
Vårt formål er til enhver tid å finne den rette løsningen for våre kunder.

Vår kunnskap om mennesker gir oss kompetansen til å finne de rette profilene for å dekke behovet, og å sette dem sammen slik at de utvikler både seg selv og virksomheten.
Når vi rekrutterer så kan behovet være:
• Fast ansettelse
  eller
• Interimutleie

Noen ganger trenger man hjelp til å finne riktig person for en fast stilling, og andre ganger har man et kortsiktig behov for kompetanse som ikke finnes internt i organisasjonen, eller er del av kjernevirksomheten.
Utleie tilfører midlertidige, spesifikke ressurser og kompetanse, som kan aktiveres raskt og effektivt for å løse bestemte behov.

Ingen organisasjoner er like. Vår kunnskap om mennesker gir oss kompetansen til å finne profilene som trengs og sette dem sammen slik at de utvikler både seg selv og virksomheten. Våre intervjuer er verdibaserte og vi ønsker å finne ut hva arbeidstakeren kan bringe med seg inn på arbeidsplassen.

VI TILBYR:
Rekruttering – Å finne de riktige menneskene til virksomheten din er avgjørende for å nå dine mål.
Prosess - Vi håndterer hele rekrutteringsprosessen for deg – fra søk og kartlegging, via utvelgelse og siling av kandidater til intervjuer og valg av riktig person.
Prosessen skreddersys til dine behov og målsettinger og tar vanligvis 7-8 uker.
Utvelgelse – Vi effektiviserer rekrutteringsprosessen din ved å levere deg en shortlist over de beste kandidatene, så kan du fokusere på å snakke med de aller beste.